Wegwerkzaamheden Sweelincklaan, Tilburg

Locatie

Sweelincklaan, Tilburg

Startdatum

19 feb 2024 07:00

Einddatum

31 jul 2024 17:00

Mogelijke vertraging

10 tot 30 minuten

Wegwerkzaamheden Sweelincklaan - Jac van Vollenhovenstraat in Tilburg.

De kruising van de Sweelincklaan met de Jac van Vollenhovenstraat in Tilburg-Noord wordt gewijzigd naar een rotonde. De gemeente Tilburg wil de kruising zo veiliger maken.

Vanwege de aanleg van de rotonde, zijn er tot eind juli 2024 verschillende werkzaamheden. Gedurende de werkzaamheden is de kruising afgesloten voor alle verkeer.

Wegwerkzaamheden Sweelincklaan - Jac van Vollenhovenstraat in Tilburg.

Ter plaatse worden omleidingen aangegeven. Bussen hebben gewoon doorgang. Doorgaand verkeer moet omrijden. Dat kan het best via Stokhasseltlaan en Vlashoflaan of Midden-Brabantweg en de N261 (Burgemeester Bechtweg).

Wegwerkzaamheden Sweelincklaan - Jac van Vollenhovenstraat in Tilburg.

Verkeer naar de Jac van Vollenhovenlaan en aangrenzende wijken en scholen, moet omrijden via de Sullivandreef en Brittendreef. Als je vanaf de Heikantlaan komt, kun je het best via Brucknerlaan en Beethovenlaan / Van Anrooylaan naar de Sweelincklaan, en dan de Sullivandreef en Brittendreef.

Bewoners van de wijk en scholieren moeten rekening houden met meer verkeer door de wijk.

Openbaar vervoer

Bussen van Arriva en hulpdiensten hebben, op twee korte momenten na, altijd doorgang. Dat gebeurt middels verkeersregelaars en slagbomen aan beide kanten van het werkvak.

De vertraging voor het andere verkeer is tijdens de volledige afsluiting vrij fors; 10 tot 30 minuten.