Wegwerkzaamheden Stokhasseltlaan, Tilburg

Locatie

Stokhasseltlaan, Tilburg

Startdatum

09 nov 2022 08:00

Einddatum

23 dec 2022 17:00

Mogelijke vertraging

5 tot 10 minuten

Wegwerkzaamheden Stokhasseltlaan Tilburg-Noord

Van 9 november tot en met 23 december 2022 wordt er gewerkt aan de Stokhasseltlaan in Tilburg-Noord. De weg wordt opnieuw geasfalteerd.

De werkzaamheden vinden plaats in twee delen. Het eerste deel betreft de Stokhasseltlaan tussen de Heikantlaan en de Componistenlaan. De weg is dan van 9 tot en met 29 november 2022 geheel afgesloten op dit traject.

Ter plaatse worden omleidingen aangegeven. Doorgaand verkeer kan het best omrijden via de Midden-Brabantweg en Burgemeester Bechtweg. Verkeer naar de Vlashoflaan kan omrijden via Haendellaan, Beethovenlaan en Strausslaan.

Door de afsluiting van de Stokhasseltlaan is de Vlashoflaan momenteel veel drukker dan normaal.

Van 30 november tot en met 23 december 2022 vinden de werkzaamheden in de Stokhasseltlaan plaats tussen de Componistenlaan en de Burgemeester Bechtweg. Dit is inclusief de kruising met de Vlashoflaan, die dan ook gesloten is.

Ter plaatse worden omleidingen aangegeven. Doorgaand verkeer kan het best omrijden via de Midden-Brabantweg en Burgemeester Bechtweg. Verkeer naar de Vlashoflaan kan omrijden via Beethovenlaan en Strausslaan.

De bedrijven aan de Stokhasseltlaan tussen Kalverstraat en Burgemeester Bechtweg, zoals Groenrijk en Autobedrijf Frans de Brouwer, blijven grotendeels bereikbaar.

De vertraging is 5 tot 10 minuten.