Disclaimer

Door deze website en de pagina’s die verbonden zijn aan deze website te bezoeken en/of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

I13media heeft de website werkzaamheden in Tilburg met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, waarbij de redactie van i13media streeft naar het geven van correcte en actuele informatie. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De inhoud wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd.
Aan de informatie op de website van wegwerkzaamheden in Tilburg kunnen geen rechten ontleend worden.

I13media kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de website.
Alle gegevens hebben hun oorsprong op het internet, of zijn terug te vinden in publicaties die door officiële instanties zijn verspreid.

I13media kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of consequenties ontstaan door direct of indirect gebruik van de inhoud van de website of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de inhoud van een webpagina.

I13media mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen zonder voorafgaande verwittiging. De uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging.

De inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, geluids- en/of videofragmenten zijn auteursrechtelijk beschermd en kunnen niet zonder schriftelijke toestemming van i13media gebruikt, overgenomen en/of gepubliceerd worden.

 

Nadere informatie

Vragen die betrekking hebben tot deze website dienen uitsluitend via het mailadres wegwerkzaamheden@i13.nl gericht te worden tot de uitgever.